torstai 21. helmikuuta 2013

sukkasillaan

 Sain sitten taas ennen joulua päähäni, etten osta vähään aikaan lankaa, vaan neulon lankalootaani keveämmäksi. Loota (vai pitäisikö tunnustaa...ne viisi lootaa ja olohuoneen vasu) on syönyt sisuksiinsa peruslankaa: maijaa, nallea, mutta myös pehmoisempia lankoja kuten lanettia, erimerkkisiä vauvamerinoita tahi alpakkasilkkiä.

Kaipaan hetkeä, että voin oikeasti hyvillä mielin suunnata lankakauppaan ostamaakseni jotakin projektia varten juuri sitä tarvittavaa lankaa. Nurkissa pyörii keriä vailla mitään ajatusta, miksi ne isona muuntuisivat. Ehkä tuttu tunne jollekin muulle?
 

Päätin siis ottaa itseäni niskasta kiinni ja neulasta muutamat raitasukat pukinkonttiin. Ja kun kerran vauhtiin päästiin, niin annoin mennä. Ennen joulua valmistuikin yhteensä kuusi paria raitasukkia. Mitään kommervenkkejä ei näissä sukissa ollut. Peruskauraa, joku voisi sanoa.

Silti jokainen sukkapari oli sydämellä neulottu ja lankapari mietitty. Reippaalle kummipojalle sateenkaarisukat. Isälleni miehekkäämmät värit terästettynä legonvihreillä raidoilla. Värejä rakastavalle kakkosellemme brasiliasukat. Hillitylle keskimmäiselle harmaavalkoiset.  

7 kommenttia:

 1. Voi, ihanan raikkaita sukkia! :) Tykkään ihan hulluna väreistä, mutta jostain syystä nuo ensimmäiset on mun lempparit näistä! Pitäisi itsekin uskaltaa tarttua tällaisiin neutraaleihin väreihin! :)

  VastaaPoista
 2. osaisitko suositella jotain hyvää sukkalankaa?

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania sukkia kaikki! Tekisi oikein mieli alkaa itsekin jotain raitoja väsätä HETI! Nam :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita sukkia, ihanat värit!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos!

  Anonyymi: olen tykännyt kovasti Regian ohuista (4ply) sukkalangoista. Niitä on mukava neuloa ja kestävät minusta hyvin. Hurjan moni sukkalanka on tosin vielä testaamatta...

  VastaaPoista
 6. Kauniita sukkia =) Ihanan iloisen värisiä! Sukkia minäkin olen tainnut viime aikoina enimmäkseen neuloa. Mä tykkään myös noista regian 4ply ja 6ply langoita =)

  VastaaPoista
 7. Pitäis miunkin kokeilla noita Regian paksumpia lankoja...nyt on vaan tää lankalootanvajutus-kampanja käynnissä :-)

  VastaaPoista