keskiviikko 6. helmikuuta 2013

raiteilla

Raiteilla taas ollaan!
 
Tokkopa blogihiljaisuutta tarvitsee selitellä, mutta selitänpä kumminkin. On ollut joulutohinaa, kahden veljeksen ikääntymisjuhlia, sairastelua, palkkatyötä, rymsteeraamista. Yksinkertaisesti täyteläistä arkea. Toisinaan on illalla ollut niin kiire neuloa jämälankoja pois, ettei tätä käsityökirjaamista ole muistanutkaan. 

 Tammikuussa on maailmaan syntynyt useampi nöpönenä, joita olen saanut lahjoa. Loppuvuodesta tikuttelin puolenkymmentä paria junasukkia, jotka yhtä paria vaille kaikki ovat käytössä. Junasukat ovat oiva pikkuneule, kun lankalootassa pyörii vajaa kerä pehmoista lankaa. Lanettia ja Dropsin Baby Merinoa kuluu minun käsialallani kokonaiset 33 grammaa. 

Vasemmanpuoleiset harmaat Baby Merino-sukat sekä petroolit Lanett-sukat laitoin postipojan kyytiin naapurikunnan puolelle suloisille kaksospojille. Toiset petroolit ja keltaiset kollegoiden naperoille. Okran väriset alpakkasukat odottavat vielä käyttäjäänsä. Niistä tuli pörheät, ilmavat ja aavistuksen verran edeltäjiään isommat. 

5 kommenttia:

 1. Kylläpäs Junasukat näyttävät hauskoilta, kun ne ovat päässeet oikein ryhmäkuvaan.

  VastaaPoista
 2. Söpöjä sukkia pienille pilteille.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värisiä! Ihan parhaat sukat vauvoille :)

  VastaaPoista
 4. Herkku värisuora!

  Emmi

  VastaaPoista