maanantai 1. huhtikuuta 2013

raitanuttu

Ravelryssa olen jo pidemmän aikaa ihastellut pikkuneuleita mainioilla väriyhdistelmillä. Petrooli, valkoinen ja punainen tuntuivat alussa vierailta yhdessä, mutta silmäni on selvästi tottunut erityisesti tuon punaisen ja petroolin liittoon. Nyt on omilta puikoiltanikin sellaista valmistunut.
 
Lanka: yhteensä 107g valkoista ja punaista Dropsin Baby Merinoa 
sekä petroolia Vikingin Babyullia
Puikot: 2,5mm
 

Surffatessani törmäsin AnniKaisen neulomaan kauniiseen raidallisen raglannuttuun ja minulle selvisi heti, että lankalootani punainen, petrooli ja valkoinen yhdistyy samankaltaiseksi vauvaneuleeksi. Myönnettäkööt, ettei neuletiheys ihan täsmännyt ja neuleesta muotoutui ehkä mahakkaamman inniäisen mallinen. Jospa joku ystävistäni kelpuuttaa nutun piltilleen...
 
Lanka: 27g + 33g Vikingin Babyullia
Puikot: 2,5mm
 
Nutun kaveriksi sain tikuteltua petroolista langasta siksaksiksak-myssyn ja junasukat. Jostain kummasta sain päähäni, että muokkaan junasukkia isommaksi eilen tein-blogin mukaan. Näyttää vahvasti siltä, että sukkien teräosaa pitää kuitenkin vielä entrata pienemmiksi.


Neljän päivän vapaa on tuntunut taivaalliselta. Aurinkoa taivaan täydeltä, talven riemua takapihalla tahi jäällä, ystävien tapaamisia, rahkapiirakkaa... Korvaväli on saanut toivottua tuuletusta ja nollausta työarjen tiukoista aikatauluista. Nyt taas jaksaa seuraavaan lomaan...

11 kommenttia:

 1. Pirteä nuttu, myssy ja sukat sopivat väreiltään mainiosti tähän aurinkoiseen kevääseen ja tulevaan kesään. Ihastuttavat!

  VastaaPoista
 2. Voi elämä, ihana väriyhdistelmä! En varmaan itse olisi ikinä keksinyt yhdistää värejä noin, kiitos siis vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 4. Suloisen raikas setti :) Samaa mieltä pitkästä viikonlopusta, tämä pieni lomanen teki todella terää!

  VastaaPoista
 5. Ai että onkin makea väriyhdistelmä, aivan ihana :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana, taas tuli uusi neule tehtävälistalle!

  VastaaPoista
 7. Tuo on niin hieno yhdistelmä, pirteä ja passaa niin mainiosti tytölle kuin pojallekin!

  Emmi

  VastaaPoista
 8. Mahtava väriyhdistelmä, niin raikas! Sinä teet kyllä ihania settejä ystävillesi. Mä aina suunnittelen tekeväni mutta aika loppuu aina kesken :)

  VastaaPoista