maanantai 21. tammikuuta 2008

vihreät tossut

Puikoilta on valmistunut pari pehmoista neulomusta viime päivinä. Tummanruskeita Tove-tumppuja en saa kuvatuksi millään näillä luonnonvaloilla. Tosi ihanat tumput tuli; napakat, ohuet, ihanasti koneessa huopuneet, juuri sopivat kauppahanskoiksi. Neuloin tumput Susannan ohjeella. Peukalokiilojen kanssa  on minulla aina vaan jotain pientä ihmeteltävää. Pesukonehuovutuksen jälkeen en ole ihan varma, kumpi hanska on kumpaan käteen. Laitoin ystävänikin sovittamaan tumppuja, mutta hänestä oli selvä, kumpi on vasen ja kumpi oikea. Taitaa olla oma peukaloni keskellä kämmentä. Oli miten oli, hyvät ne ovat!

Nämä pikkuruiset tossut syntyivät pyhäaamuna. Olin ihastellut näitä jo jonkun aikaa Ravelryssa surffatessani ja heti aamutuimaan muun väen vielä nukkuessa tuumasta toimeen...


Mary Jane Baby Booties
Lanka: Debbie Bliss Cashmerino Aran, 16 g nappeineen päivineen
Puikot: 3 mm


Näistäkin tossuista tuli söpöt, taas kerran huokaus! En vaan tiedä, millaiset nämä ovat käytössä. Söpöstelytossuina varmasti oikein ihanat. Kunnon polvisukat taitavat viedä voiton, lämmittävät koko kinttua ja pysyvät varmasti jalassa. Vai mikähän se olisi mieluisin vauvalahja tuttavaperheen pikkuiselle? Ilahdun ehdotuksista ja kokemuksianne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti