sunnuntai 12. helmikuuta 2012

yllätys ystävälle

Minulle tuli pari viikkoa sitten sellainen tunne, että "lahjomani" vauvan äiti kaipaa myös oman pehmeän pakettinsa. Pieni suppusuu kerää katseita, huomiota ja lahjoja, mutta tuore äiti jos kuka tarvitsee myös hemmottelua ja muistamista. Jutellessani ystäväni kanssa puikottelustani olen jo pidemmän aikaa aistinut sukkaihastelua. Päätin yllättää hänet juuri kun hän ei neulelähetystä lainkaan odottanut. Onnistuin yllätyksessäni!

Ruskeat Paraphernaliat neuloutuivat lähes huomaamatta koulutusviikonlopun aikana valmiiksi. Kun oli kyseessä viikonloppureissu ilman tenavia, olivat kädet vapaana tikutteluun niin lentokentällä kuin -koneessa. Oli ilo nähdä, että muutkin seurasivat Educa-messuilla luentoja kutimet sylissä. En ollut siis ainut neuloja. 

Paraphernalia
Lanka: kaksi kerää ruskeaa Regiaa
Puikot: 2,25mm
Tuntui hyvältä yllättää ystävä, kun merkkipäivää ei ollut näköpiirissä ja ystävänpäiväänkin oli vielä matkaa. Se hämmästys ja ilo oli aistittavissa luurin kautta niin selvästi. Tuon saman tunteen koin minä muutama viikko sitten, kun omaan postiluukkuun kolahti paketti uudelta ystävältäni Norjasta. Täytenä yllätyksenä. Kolme ihanaista kerää pehmeätä alpakkalankaa neulekirjan kera. En tiennyt miten päin olisin, kun availin pakettia ja pähkäilin, mitä neuloisin langoista. Kiitos Anu vielä sinne vuonojen maahan! Löytyisiköhän meille yhteinen neuleprojekti kirjasta?!?

7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti