lauantai 6. kesäkuuta 2009

vesileikkejä

Kaunis kiitos onnitteluista! Onnea ja voimia kyllä tarvitaan. Päivät menevät edelleen verkkaisesti. Väsyttää, väsyttää, väsyttää. Osa väsystä lienee työrumban purkautumista, osa lienee kuuluvan muhkeaan olotilaani. Onneksi on loma, ja mieskin on lomalla. Liikaa touhua ei passaa päivään ahtaa. Yksi juttu per päivä on hyvä. Ja ne päiväunet, joista en aiemmin ole osannut nauttia.

Taas jotain pientä muistiin. Novita Cloud-lankaa tarttui keväällä alekorista mukaan ja aloitin siitä Baby Sweater on Two Needles-nuttua, joka on tarkoituksena sujauttaa lahjalaatikkoon. Lanka loppui tietenkin kesken, sitä haettiin lisää ja nuttu valmistui. Pikkuruinen kuin mikä, mutta soma. Kaveriksi Mary Jane-tossut samaisesta langasta.
Ohje: Baby Sweater on Two Needles by Elizabeth Zimmermann
Lanka: luonnonvalkoinen Novita Cloud, 133 g
Puikot: 3,5 mm
Ohje: Mary Jane Booties
Lanka: luonnonvalkoinen Novita Cloud, 18 g
Puikot: 3,5 mm
Viikko on vietetty lomaa ja se on täyttynyt vesileikeistä. Aluksi keveämmissä vaatteissa rannalla, nyt jo useampi päivä tuhdimmissa vaatteissa läheisissä lätäköissä. Ja lapsilla on lystiä!
Itsestä tuntuu ehkä hiukkasen huvittavalta pukea kesäkuussa villaa ylle ja viettää lauantai-iltaa takkatulen ääressä sadetta ja kylmää ihmetellen. Mutta kuluuhan se ilta näinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti