maanantai 19. marraskuuta 2007

messujen jälkeen

Takana on aivan ihana viikonloppu Hämeen seudulla. Pääsin irtaantumaan tästä remonttiarjesta kokonaiseksi viikonlopuksi ja ajelin vanhempieni kanssa katsomaan vanhaa mummiani Tampereen kupeeseen. Kylläpä oli rentouttavaa ajatella muutakin kuin vaipanvaihtoa tai tapetointia ja tasata kuulumisia kauempana asuvien sukulaisten kanssa. 

Sukuloinnin lisäksi kirmasin minäkin Kädentaitomessuilla useamman tunnin äitini kanssa, ihastelin upeita töitä, tallensin mieleeni mainioita ideoita, törmäsin aivan yllättäen Anneen ja sain toki tuliaiskassini täyteen lankaa. Oli ilo nähdä ja hypistellä lankoja, joita on nähnyt aiemmin vain tietokoneen ruudulta. Osa ihanuuksista kulkeutui kotiini, osa jäi odottamaan ensi vuotta.

Viikonlopun aikana automatkoilla ehdin neuloa pari työtä viittä vaille valmiiksi. Niistä tarinaa ja kuvia myöhemmin. Jotain esiteltävää kuitenkin on. Tämä etanapipa nimittäin lähti viime viikolla postitse Viipukalle synttärikortin kera. Veljentyttö oli mielissään ja pipo on kuulemma ollut käytössä jo viikonloppuna. Jännäsin taas, kuinka pipo mahtuu eskarilaisen päähän, mittailin omien poikasten päät ja vertasin vimmatusti senttimääriä. Hyvin on tainnut pipo mahtua. Onnea vielä Kirpulle!


Lankana pipossa oli Garnstudion Eskimo Print. Langankulutus, paino, puikkokoko ja silmukkamäärät unholassa. Neuloin pipon nimittäin jo alkusyksystä. Viimeistelyn eli virkkaukset tein synttäreiden alla Pelson villalangasta. Ohje on kuitenkin se ihanainen eli Tikkunuottasilla-blogin etanapipa. Ja lopuksi vielä se perinteinen spiraalikuva: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti