lauantai 4. elokuuta 2012

ketjureaktio

Keväällä ystäväni pyysi neuleapua, sillä hän halusi neuloa siskolleen lahjaksi tilkkutäkin. Kaunis tilkkutäkki syntyikin. Viikko, kaksi myöhemmin sain päähäni aloittaa itselleni musta-valko-keltaista täkkiä, joka on tosiaan saavuttanut puolivälin krouwin. Siinä vääntäessäni ainaoikein-lappusia taisi muutama muukin innostua samaan puuhaan. Varsinainen ketjureaktio!

Työn alla on toinenkin täkki, joka ojennetaan kesäloman lopussa anopille. Tämä on vielä hys hys-juttu. Uskonpa, ettei anoppi näillä saiteilla surffaa. En malta olla laittamatta kuvia pian valmistuvasta täkistä.

Tämä täkki on yhteisprojekti suvun naisten kanssa. Heinäkuun alun sukutapaamisessa tikuttelimme lappusia jopa viiden naisen voimin. Sainpa kannustettua paria rotevampaa miestäkin neulomaan muutamia silmukoita. Olisi pitänyt muistaa ikuistaa nuo hetket kameralle!


Minä toimin projektin kapellimestarina ja yhdistelen nyt kovalla vimmalla lappusia. Sopivaa puuhaa sateiseen aamupäivään muiden koisiessa.

6 kommenttia:

 1. Ihana ajatus tuollainen yhdessä tehty lahjapeitto! Näyttää jo nyt kauniilta!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunis ja Hepsiä kompaten ihan loistava ajatus tuo yhteinen tilkkupeitto.

  VastaaPoista
 3. Kyllä noin kauniista peitosta anoppi ilahtuu !
  Rakkaita silmukoita.

  VastaaPoista
 4. Voi että on kaunis peitto! Ihanat värit olette valinneet. Ja tuo näyttää niin tasaiselta, oot kyllä hyvä yhdistämään noita palasia. :D

  VastaaPoista
 5. Ihan loistavasti yhteen sointuvat värit. Jotenkin tosi harmoninen ja pirteä yhtä aikaa. :) Olet varmaan pingottanut kaikki palat, kun ne on noin siistin näköisiä?

  VastaaPoista
 6. Kivoja peittoja tulossa! Tuo on varsin koukuttavaa puuhaa siihen asti, kunnes tylsyys iskee... ;-D

  VastaaPoista