lauantai 4. helmikuuta 2012

sitruunasukat


Minulla on ollut leppoisa ja laiska lauantai. Laiskat lauantait ovat kyllä ihan parhautta, sillä yleensä sunnuntait ovat niitä suloisia laiskottelupäiviä. Nyt näitä hitaita päiviä on siis kaksi perätysten!


Olen tänään antanut viiden mieheni liikutella kinttujaan sekä heijata Suomelle salibandykatsomossa. Itse olen pysynyt visusti kakkosemme kanssa kotona nessupaketin ja teekupposen äärellä, ihastellut pakkaspäivää lasiruutujen takaa ja neulonut vimmatusti tulevia lempisukkiani. Viikon takaiselta Helsingin reissulta kannoin mukanani ihanaa raidoittuvaa Regian sukkalankaa, joka piti saada mitä pikimmiten puikoille. Tuliaislangoista taitaa kyllä saada tikuteltua muutakin kuin yhdet sukat...

Uusi vuosi on alkanut selvästikin sukkavaihteella. Keltainen sukkalanka huuteli perääni jo taannoin täkäläisessä lankakaupassa. Nyt sitruunasukat ovat valmiina:



Nancy Bush: Knitting Vintage Socks, Gentleman´s fancy sock
Lanka: 2 kerää keltaista Regia
Puikot: 2,25mm


Ihan vielä en tiedä, nappaanko sitruunasukat omaan käyttööni vai sujautanko lahjalootaan. Näissä on kyllä roppakaupalla pirteyttä, vitamiinia, ytyä ja aurinkoa. Näillä luulisi saavan karkoitettua yhden nuhan ja köhän?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti