keskiviikko 28. lokakuuta 2009

kädentaitajille kiitos

Kaunis kiitos teille kaikille! Olemme saaneet kymmenittäin viestejä ja vauvaonnitteluja, joita on ollut ilo vastaanottaa ja lukea. Uusin tulokkaamme on selvästikin sulattanut sydämemme, hiljentänyt tahtiamme ja herkistänyt meitä. Aamuin ja illoin löydän aina jokun isoveljistä vauvan ääreltä keräämässä voimia päivän touhuihin.Täällä meillä päivät ovat soljuneet leppoisasti uudella kokoonpanolla, kun toinen puolisko on ollut kotona isyyslomalla. Hämärät syysaamut olemme aloittaneet takkaa lämmittäen ja kynttilöitä polttaen. Samoissa tunnelmissa olemme myös päättäneet päivät. Väliin on mahtunut vauvanhoitoa, pyykinpesua sun muuta. Pullaa on paistettu urakalla, kun makeanhimo on taas taivaissa. Toivuttuani alkuhässäkästä on ollut riemullista päästä ulos raittiiseen ilmaan. Vauvakin on jo saanut vaunukyytiä. Tomeraksi isoveljeksi kasvanut 3-vuotiaamme lykkii mieluusti pikkuisinta pitkin kotikatua. Hellyyttävä näky!


Kun omat puikot pitävät pientä luovaa taukoa, ehdin ihastella muiden kätten tuotoksia. Meillä kotosalla puikkoihin on tarttunut myös esikoisemme, jonka vauvalahja tuoreimmalle pikkuveljelle on mitä ihanin: ihan itse neulotut tossut.


BSJ Inspired Bootees (ravelry)

Lanka: 7 veljestä, 25g
Puikot: 3mm ja 3,5 mm
Koko: vastasyntynyt

Päivä pari ennen vauvan syntymää isoveikka kaiveli lankakoriani ja kyseli, mitä hän voisi neuloa vauvalle. Tossuidea juolahti heti mieleeni, ovathan tossut suht nopeat neuloa. Poika itse valitsi langan värin ja suuntasi puikkolootalle. Yhdessä käänsimme englanninkielisen ohjeen. Yllätys yllätys, nämäkin ovat pitkälti ainaoikein- neuletta. Tossuista tuli juuri sopivat vastasyntyneellemme, pysyvät hyvin jalassa ja ovat kyllä rakkaimmat tossut ikinä. Ovathan ne isoveljen neulomat!


Muutkin kädentaitajat ovat muistaneet pientä aarrettamme. Jo ennen kirppumme maailmaantuloa häntä oli odottamassa upea suklaanruskea Aarre-blanket ja vinhat Supervauvan polvireisisukat.


Viltti on pehmoinen kuin mikä ja ah, niin kaunis. Sukista tulee hyvälle mielelle. Muilla ne toimivat polvisukkina, meidän kirpullamme reisisukkina. Kiitos .k ja neulontai! Itse neulomani kietaisuneule on muuten osoittautunut kovin mieluisaksi neuleeksi. Se on helppo pukea päälle. Sukkalanka on sopivan ohut vauvan käyttöneuleessa ja värivalintakin osui nappiin.

Naapurikadun Emmille myös kiitos ja halaus! Hän nimittäin osaa polkea Singeriään. Pehmoisten valkoisten vauvan neuletumppujen lisäksi saimme kahdet ihanat potkuhousut herkullisissa väreissä. Ja mikä läjä käsityönauhoja! Jospa ensi kerralla olisikin jotain esiteltävää Tiinan puikoilta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti