maanantai 3. helmikuuta 2014

du är viktig

Sain päähäni alkuvuodesta alkaa väkertää joululahjoja. Herkuttelin ajatuksella, että joulukuuhun mennessä lahjaloota oikein pullistelee joululahjasukkia. Totesin kyllä melkoisen nopeasti, ettei moinen onnistukaan minulta. Ojensin jo nimittäin ensimmäiset valmistuneet joululahjasukat serkulleni viikko sitten. Taisin supittaa hänelle, että hyvää ystävänpäivää. Ei kai tuo nyt päivän päälle ole? 
Ystäviä joka päivä!

Lanka: 2 kerää luonnonsävyistä Regiaa 4 ply
Puikot: 2,25mm

Päätin siis neuloa kolmannettoista Paraphernalia-sukat. Tällä kertaa aloitus oli oikein kutkuttavan mukava, sillä lähes vuoden tauon jälkeen puottelin sukkaa ihan ulkomuistista. Toinen sukka alkoi jo tuntua puuduttavalta. Mistähän löytäisin toisen lempisukkaohjeen? Nyt tuntuu, että Paraphernalioita on tikutettu tarpeeksi.


7 kommenttia:

 1. Kolmannet toista Paraphernaliat?!? Uskomaton suoritus, mä oon tehny yhdet, enkä taida toisia tehdä! Mutta oli sitten sun viimeiset Paraphernaliat tai ei, niin kauniit on! Ja paketti, se on ihan huippu!

  VastaaPoista
 2. Kuullostaa huikealta. Enpä usko, että itse pystyisin moiseen suoritukseen. Kauniit ovat joka tapauksessa! :-)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat! Kalajoet ovat mulle kestosuosikki, ehkä olet jo kokeillut?

  VastaaPoista
 4. Sukat ovat kauniit ja paketti myös! 13 on kyllä hurja määrä, mutta en ihmettele, kun mallikin on niin kaunis! Kokeile niitä petäjiä tai sitten kalajokia. Nuo kalajoet ovat niin kauniita, mutta itse en ole vielä onnistunut saamaan niitä puikoille saakka :)

  VastaaPoista
 5. Suloiset sukat! En miekään kyllä malttaisi jouluun asti odottaa jos nyt jo lahjaneule valmistuisi :D

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs lahjakokonaisuus teksteineen, kääreineen ja aivan ihastuttavine sukkineen! Tuollaisen lahjan saa TOSIYSTÄVÄ!

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit sukat. Suosittelen Cookie A:n kirjaa "Suloisimmat sukat". Siinä on hyvinkin erikoisia ja vaativia malleja. Kuviot voivat esim. kiertää jalkaa. Mallit on ainakin useimmiten tehty tuollaisilla ohuilla puikoilla joita itsekin käytit. Ei kirjoneuleita vaan... miksi noita nyt sanotaan, pintaneuleita? Kaikenlaisia kohokuviokikkailuja.

  Minäkin annan jemmalahjat ennen aikaansa, en vain malta odottaa :D

  VastaaPoista