maanantai 10. syyskuuta 2012

välipalaa ja aurinkoa

Täällä itärajan tuntumassa on aivan ihana syyspäivä. Aurinko antaa selvästi puhtia viikon ensimmäiseen päivään. Metsänrajan auringonkukkamme ovat kypsytelleet itseään varsin hitaasti. Iloitsen kutenkin, että ehtivät puhjeta kukkaan. 

 En malta selvästikään olla hihkumatta, että sain taas kääräistä uudet, pienet junasukat pakettiin. Työkaverini sai pari viikkoa sitten pienen nyytin perheeseensä ja minä pisti postipojan kiikuttamaan pientä ja pehmeää kaupungin toiselle laidalle. Nuo sukat ovat mieluinen välipalaneule. Valmistuvat joutuisasti ja ovat somat ojentaa vauvalahjaksi.

Sandnesgarnin Lanett
2,5mm

 Meillä on muuten tänänkin kesänä ollut herttaisia kesänaapureita. Viisitoista lammasta laiduntaa aivan kotimme kupeessa ja näin alkusyksystä ovat jo rohkeita tulemaan aidanpieleen tervehtimään. Vaikken tunnustaudu erityisen eläinrakkaaksi ihmiseksi, vetävät nuo lampaat kuitenkin kovasti puoleensa. 

5 kommenttia:

 1. Jotenkin onnistuit taas kerran esittelemään neulomuksesi niin, että minäkin innostuin :). Junasukat eivät liiemmin ole minua aikaisemmin liikauttaneet, mutta nyt on kyllä pakko luoda silmukat puikoille. Keltaista Lanettiakin taitaisi olla... Ihanat!

  VastaaPoista
 2. Somat sukat kauniissa lahjapaketissa.

  VastaaPoista
 3. Sukat, lampaat ja auringonkukat - kaikki ihania<3

  Emmi

  VastaaPoista
 4. pakko tähänkin laittaa kiitos ylisomasta paketista, tuonne ruskeiden junasukkien kohtaan kävin jo kommentoimassa:

  kiitokset ihanista junasukista! monetkohan sie olet jo ehtinyt neuloa? ihan mahtava malli, venyvät vielä kasvavan jalan mukaan.

  tulemme koululle joku päivä kahvittelemaan, saat nähdä sitten työsi jäljen käytännössä. :)

  kiitos vaan vielä kerran ja paukkuja syksyyn!
  -maarit

  VastaaPoista
 5. Maarit, ollos hyvä vaan! Kiva, että sukat olivat mieluisat! Huomasin ekan viestisi kyllä toisaalta :-)

  Poikkea ihmeessä koululla. Toivottavasti minulla on tuona päivänä aikaa istahtaa ja ihastella pikkuista. Joinakin päivänä sitä kun kiitää työmaalla pikajunan lailla. Tiedäthän!?!

  Mukavaa ja vauvantuoksuista viikonloppua!
  -tiina

  VastaaPoista