torstai 3. joulukuuta 2009

valoa ja harmautta

Kaiken tämän harmauden ja pimeyden keskellä meillä on ollut valoa ja juhlaa. Pikkuisimpamme sai nimittäin nimen, ja sukua oli taas koolla. Huiske ja hulina täytti huushollimme viikonloppuna; istuttiin ja herkuteltiin, tunnelmoitiin ja rupateltiin. Ja vauva kulki sylistä syliin.


Juhlaväen lähdettyä iski muutaman päivän suunnaton haikeus, väsymys ja nuhakin. Viikonlopun touhuun verrattuna arki tuntuu kovin hiljaiselta. Vain humina tuvassa käy.

Juhlapäivän sankari nautti päivästään ja huomiostaan tyynen rauhallisesti, pääasiassa nukkuen. Kastemekon jälkeen hän juhli uutta nimeään harmaassa sliparissa. Puikottelin sliparia hartaudella juhlaviikolla ja valmista tuli, vaikka aavistuksen epäilinkin. Eihän nuo sliparit nyt kovin käytännöllisiä vaatekappaleita vauvoilla ole, eikä harmaa ole vauvojen ykkösväri, mutta ajatuksiini oli piirtynyt vahvasti harmaa slipari, joka piti vain toteuttaa.


Ohje: Moda 2/2007
Lanka: harmaa Sandnesgarn Lanett, 53g
Puikot: 2,5 mm


Sliparista tuli kyllä suloisen pehmeä ja tuollainen ohut lanka tuntuu miellyttävältä sliparissa. Voi kun isommat poikaset olisivat innokkaita samanlaiseen neuleeseen. Olisi tyylikäs niin arjessa kuin juhlassa. Vihreätä valoa ei vaan ole vielä näytetty. Hieman tuntuu haastavalta vaikuttaa tuollaisen kymmenvuotiaan vaatemakuun. Mukavaa, ettei pikkuisin vielä protestoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti