tiistai 10. huhtikuuta 2012

leg godt

Että minä olen kaivannut viime aikoina kirkkaita värejä! Mustan ja harmaan sävyihin pukeutuvana keltainen neuletakki on ollut varsinainen piristysruiske arkeen. Mutta että puikoiltani on valmistunut legonvihreä pitsineule... Tiinahan on ihan alkanut revittelemään!


Hyväsydäminen sukulaisrouva isosta kaupungista toimi kuriirina ja toi minulle muutama viikko sitten pussillisen legonvihreätä lankaa. Tiesin heti muuntavani langan omaksi neuletakiksi. Näin jälkeen päin ajateltuna minun olisi fiksumpaa ihastua ensin ohjeeseen ja hankkia vasta sitten lankaa. Nyt ihastuin kerta heitolla lankaan ja passelia ohjetta sainkin kotvasen huhuilla.

Leg godt
Lanka: 315g legonvihreää Maijaa
Puikot: 3mm

Loppujen lopuksi sovelsin February Lady Sweater-ohjetta. Hihoista neuloin tosin ohjetta lyhyemmät. Yläosan ja vartalo-osan silmukkamäärät Maija-langalle sain laskettua mutkattomasti, mutta raglanlevennyksien kanssa on selvästi vielä opittavaa. Levensinkö kuitenkin liian rehvakkaalla vauhdilla? Hihan ympärysmitta kuitenkin tuntuu sopivalta, kainalon kohta myös. Haastan itseni selvittämään pussitusongelmaa, enkä suostu lannistumaan! Uusi neule puikoille vaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti