maanantai 1. lokakuuta 2007

maahismyssyjä

Koko viime viikko oli melkoista hulinaa, eikä perusarjesta ollut tietoakaan. Pesueellemme löytyi nimittäin uusi koto, ja se on iso juttu se. Nyt päässä pyörii monenmoista hoidettavaa asiaa, ja muuttoautotkin ovat huristelleet uniin asti. Kuukauden päivät kerätään voimia itse koitokseen.
Neulominen on jäänyt selvästikin vähäisemmäksi, ja puikot ovat saaneet levätä lankakorissani. Vain silloin tällöin on neuleeseen ilmestynyt kerros tai pari. Kaksi maahismyssyä olen kuitenkin saanut viime viikolla aikaiseksi. Toinen kuopukselle, toinen kolmoselle. Aamupäivällä kuopus testasi talvimyssyään pihapuuhissa: 


Lankana käytin vihertävää Fritidsgarnia, virkattu spiraali saman firman beesillä langalla. Myssyt painavat 47g ja 53g eli kahdella kerällä lankaa selvisin.
Hetkellisesti aurinkokin pilkahti esiin ja sain napattua kuvan myssyn herkullisesta spiraalista: 


Edit myöhemmin iltapäivällä: sormet eivät näköjään aiemmin totelleet ajatuksiani. Pää on pyörällä kaikesta. Myssyn ohje ei ole omani, vaan napattu tosi mukavilta sivuilta eli Tikkunuottasilla-blogista. Siellä ohje etanapipan nimellä, mutta itselleni tuli heti mieleen maahiset arvatenkin tuon valitsemani langan vuoksi.
 Myssyjen jälkeen on puikoille päässyt hahtuvaa. Tuttavaperheen tulevalle vauvalle tilattiin pikkuruiset vaippapöksyt. Vuoden tauon jälkeen pääsen taas väsäämään hahtuvahousuja, mikä tuntuu mukavalta. Ne valmistuvat kovin joutuisasti ja ovat soman näköisiä. Niistä kuitenkin lisää tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti